Καλως ηρθατε !

Καθίστε αναπαυτικά και ας ταξιδέψουμε παρέα!

26/12/12

ΕΠΈΣΤΡΕΨΑ...ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !




Καλές γιορτές με υγεία και ανιδιοτελή αγάπη να ξεχειλίζει από κάθε σας πράξη...μέρες που είναι το έχουμε υποχρέωση... Εύχομαι σε όλους να πραγματοποιηθούν οι πραγματικές και πιο ποθητές ενδόμυχες ευχές που θα φέρουν αληθινή ευτυχία μέσα από μικρά καθημερινά έπαθλα ανθρώπινης κατάκτησης! Καλύτερη να αποδειχτεί η επόμενη χρονιά στα μάτια όλων!

8 σχόλια:

Νimertis είπε...

προσωπικά νιώθω Νατάσα πως χρειαζόμαστε μια χρονιά με περισσότερη τύχη... ατομική και συλλογική... όλα αντιμετωπίζονται όταν έχεις την εύνοια των καιρών... ... κι ύστερα έναν αληθινά διαφορετικό προσανατολισμό... να αυξηθεί η προσοχή μας, το εσωτερικό βλέμμα να αναδυθεί, το θορυβώδες εγώ να σιγήσει...
σου εύχομαι ό,τι όμορφο να είναι στη ζωή σου!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Να είσαι καλά και ευχαριστώ για την κατάθεση! Έχω την αίσθηση πως πρέπει να χαμηλώσουν τα μάτια και να μάθουν να μετρούν πιο αυθεντικά...κοιτώντας κατάματα αλήθειες ... Δεν θα γίνω μοιρολατρική...αλλά τα γρανάζια της τύχης μας εμείς τα κινούμε...με τις επιλογές μας! Εύχομαι λοιπόν καλύτερες επιλογές και να αρχίζουμε να γινόμαστε περισσότερο ανθρώπινοι...έτσι πολλών η τύχη θα αλλάξει και θα επηρεάσει και των διπλανών μας της τύχης το δικό τους μερίδιο! Αντεύχομαι τα πολύ καλύτερα από καρδιάς!

Νimertis είπε...

'τα γρανάζια της τύχης μας εμείς τα κινούμε...' δυστυχώς φίλη μου Νατάσα, δεν κινούμε τίποτε εμείς... νομίζουμε ότι κάτι κινούμε αλλά είναι η κίνηση της μύγας στο αυτί του ελέφαντα... η ιστορία, ατομική και συλλογική δείχνει το αντίθετο... οι επιλογές μας έχουν 'κάποια' σημασία βέβαια... μας το δίδαξε πρώτος και ο Πλάτων... τη σημασία που έχουν για τους δέσμιους της Σπηλιάς το να επιβιώσουν αξιοπρεπώς εντός της τρύπας τους ή να αποβιώσουν ψάχνοντας για την πηγή του φωτός... επιλογές έχουν μόνον οι μυημένοι... οι υπόλοιποι έχουν -είχαν τουλάχιστον - ως μοναδική ελευθερία βούλησης να πάρουν αυτοκίνητο κόκκινο ή μπλε, να φάνε μπριζόλες ή ψάρια και να απατήσουν ή όχι τη γυναίκα τους... οι μεγάλες Δράσεις, αυτές που καθορίζουν τη ζωή μας, είναι έξω από το αντιληπτικό μας πεδίο...
δεν πειράζει να διαφωνούμε, έτσι δεν είναι;
για να έχει ενδιαφέρον κιόλας...
σ'ευχαριστώ που με διαβάζεις με τόση προσοχή... χάρηκα που επέστρεψες μετά από τόσο καιρό!
να είσαι καλά!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Η διαφωνία είναι ο μίτος μιας δημιουργικής κουβέντας. Αρνούμαι να νιώσω ότι ζω ως πιόνι που σαν μαριονέτα αρέσκομαι να ακολουθώ αδιαφανείς κινήσεις που καθορίζουν εμένα...όλα είναι θέμα επιλογών και θέασης των πραγμάτων! Κι εγώ χαίρομαι που επέστρεψα..

Velvet είπε...

Ευχομαι η νεα χρονια
Να σε γεμισει με την ομορφια του ερωτα
Γιατι οι ερωτευμενοι
Είναι οι πιο ευτυχισμένοι ποιητες του κοσμου

Τα υπόλοιπα είναι απλα, parole-parole-parole....
Φιλιά....


ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλέ μου Velvet οι πιο όμορφες ευχές...σ΄ευχαριστώ, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω... όντως από τέτοια αφορμή γεννιέται αυθόρμητα η πιο έντονη ποίηση που δονεί τη ψυχή και γράφεται με της καρδιάς τη πένα ... Φιλιά σε σένα και στη Γ.

Magia da Inês είπε...

¸.•°✿✿⊱彡

Passei para uma visitinha.
Bom domingo!
Boa semana!
º° ✿✿°º
°º✿ Beijinhos do Brasil.
º° ✿♥ ♫° ·.

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Magia, obrigado por sua visita. Beijos da Grécia. :-)